Meiltä voit ostaa yksilövalmennusta ja -ohjelmia sekä pienryhmävalmennusta

Crossista eli toiminnallisesta harjoittelusta

Painonnostosta

Deep Impactista eli kohdennetusta voimaharjoittelusta

Kehonhuollosta

Crossi eli toiminnallinen harjoittelu

Yksilöllinen toiminnallisen harjoittelun treeniohjelma ja valmennus on monipuolinen tapa liikkua, jossa voidaan kehittää koko kehoa ja sen eri ominaisuuksia. Ohjelmassa voidaan keskittyä enemmän levytankoliikkeiden teknikseen suorittamiseen tai taitoliikkeiden kuten käsilläseisontapunnerruksen, kippiliikkeiden tai käsilläkävelyn harjoitteluun. Toiminnallisen harjoittelun valmennuksissa ja ohjelmissa voidaan kehittää myös peruskestävyyttä tai keuhkojen toimintaa edellä mainittujen lisäksi ja tukena.

Painonnosto:

Yksilöllisessä painonnosto-ohjelmassa ja valmennuksessa voidaan keskittyä yhden tai useamman liikkeen tekniikan parantamiseen, maksimikapasiteetin kasvattamiseen tai molempiin.

Deep Impact:

Yksilöllisessä kohdennetussa voimaharjoitteluohjelmassa ja valmennuksessa voidaan keskittyä koko kehon voiman tai selkeästi enemmän ylä- tai alavartalon voiman kehittämiseen. 

Kehonhuolto:

Yksilöllisessä kehonhuolto-ohjelmassa ja valmennuksessa huomioidaan juuri sinun tarpeesi sekä haasteesi ja etsitään niiden kehittämiseen sopivat liikkeet. Kehonhuollossa voidaan kiinnittää huomiota myös yksittäisiin pieniin voimantuotto asioihin, joilla voidaan saada parannettua kehon toimintaa, liikkuvuutta sekä ennaltaehkäistyä vammoja.

Kaikissa ohjelmissa treenien määrä ja kesto määräytyy sinun mahdollisuuksiesi ja tarpeidesi mukaan. Yksilöllisten valmennustuntien sisältö rakennetaan sinun toiveiden mukaan.

Pienryhmävalmennus sekä yksilölliset valmennus ja ohjelma mahdollisuudet: