Molemmilla yrityksen omistajista on pitkä historia urheilun parissa aina lapsuudesta saakka. Lyhyesti kerrottuna, melkein kaikista lajeista, mitä Suomesta löytyy on elämän varrelta taustaa joko itse harrastavana tai useimmissa lajeissa kilpailleena, tai valmennuksessa mukana olleena.

Valmentajina meidän lisäksi meillä toimii tällä hetkellä Jussi Rissanen, Senja Markkanen, Jani Miettinen, Sami Wecström ja Venla Hartikainen.

Sunset TL:n tarina lähti liikkeelle vuonna 2018, kun yrityksemme perusti ulkosalin Väinölänniemelle Kuopioon. Vuoden 2019 alussa siirryimme ulkosalilta LIIKKEEN tiloihin Väliköntielle.

Osa harjoittelua on ollut voimaharjoittelu vapailla painoilla, johon on haettu ammattitaito myös erilaisten valmennusten ja koulutusten kautta. Valmentajana toimiminen vaatii jatkuvaa kehittymistä, koska valmennettavat ovat jokainen omia persooniansa.

Vapailla painoilla harjoittelu on yksi monipuolisimmista lihasten harjoittelumuodoista. Jo yrityksen perustamisen aikaan pohdimme tarkasti omaa visiota monipuoliseen tarjontaan. Yksi asia nousi esille muiden ylitse. Vapailla painoilla harjoitteluun on keksitty useita nimiä ja lisensoituja palveluita, vaikka harjoittelu on hyvin pitkälti samoihin asioihin pohjautuva.

Isoin eroavuus löytyy useimmiten hinnasta. Meidän yrityksen tärkeimmäksi asiaksi tuli tästä syystä laadukkuus ja edullisuus. Hinnan tulee olla sellainen, että kaikilla jotka haluavat harrastaa kyseistä liikuntamuotoa tulisi olla siihen mahdollisuus myös rahallisesti. Tästä syystä meidän palvelu hinta on 40 €/kk. Ohjatutja tunteja viikossa hieman vuoden ajasta riippuen 30-45.

Kehitämme ja parannamme säännöllisesti palvelukokonaisuuttamme, kannattaakin tulla paikalle juttelemaan ja tutustumaan tekemiseemme lisää.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme!

– Jukka & Katja

Crossi harjoittelu on monipuolista vapaillapainoilla, välineillä sekä tietysti kehonpainolla tehtävää monipuolista koko kehon liikuntaa. Tämän lisäksi ohjelmoinnistamme löydät myös ”bodaus” tyyppisen Deep Impact ylä ja keskivartalo ohjelmoinnin, kehonhuoltoa, Calisthenics ohjelmointia ja painonnostoa.

Tiloistamme löydät monipuolisen välineistön kokonaisvaltaiseen harjoitteluun.

Hien irroitteluun löydät tiloistamme seuraavat ergot: 6 kpl Gymstick tomahawk pyöriä, 5 kpl Consept soutulaitteita, 2 kpl Consept ski ergoja, 1 kpl assault bike, 1 kpl juoksumatto ja nyrkkeilysäkkejä.

Vapaita painoja ja kehonpainotreenin apuvälineitä löytyy seuraavasti:

Monipuolisesti eri painoisia levytankoja ja levypainoja. Kahvakuulat, käsipainot, wallballit, boxeja, voimistelurenkaita, köysikiipeily paikat, apinarata, yms. mitä vapailla painoilla ja kehonpainolla harjoittelussa käytetään.

Tiloissamme voit harjoitella osana valmennusporukkaa tai omatoimisesti. Kulku tilaan tapahtuu koodilla ja harjoittelemaan pääsee joka päivä 05-23 välisenä aikana.