Salin tiloissa voit harjoitella joko ohjatusti tai omatoimisesti. Yrityksemme tarjoaa säännöllisesti eri pituisia Crosstraining peruskursseja, erilaisia workshoppeja ja luentoja. Järjestämme lisäksi salillamme muutaman kuukauden välein parikilpailuja.

Ohjattu viikko-ohjelma koostuu toiminnallisista crosstraining tunneista, raskaista painnonnosto tunneista sekä tehostetuista deep impact -tunneista.

Järjestämme säännöllisesti erilaisia tekniikkaryhmiä, joihin voit osallistua olitpa salin jäsen tai et. Tähän mennessä meillä on järjestetty esimerkiksi Kiinteä kinkku -ryhmiä, joissa tarkoituksena on kiinteytyminen ja kokonaislaatuinen elämäntapamuutos sekä Kehonpaino -tekniikkaryhmä, jossa harjoiteltiin pääasiassa muscle uppeja, handstand push uppeja sekä käsillä kävelyä.

Tavoitteenamme on myös tarjota tulevaisuudessa juoksu -ja uintiryhmiä, joissa hiotaan tekniikkaa kuntoon näiden lajien osalta.

Tiloistamme löydät kirjallisuutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa, jotka ovat auttamassa ongelmatilanteissa ja ohjaavat niiden yli. Tule ylittämään omat rajasi ja kehittämään omia fyysisiä ominaisuuksiasi! Voit valita ohjattuja tunteja aina omaan aikatauluusi sopivasti.

Rakennamme 3 kertaa vuodessa viikoittaisten valmennustuntien kalenteria. Haluamme että se palvelee myös vuorotyötä tekeviä ihmisiä, joten kalenteristamme löytyy aina aamu-, päivä- sekä iltatunteja, joihin voit osallistua oman aikataulusi mukaan.

– Jukka, Katja, sekä koko meidän valmennusporukka