Aukioloajat

Omatoimisesti jäsenemme pääsevät harjoittelemaan klo 05-23.

Ohjattuja tunteja arkisin klo 7 alkaen aina klo 20 saakka.

Viikonloppuisin ohjattuja tunteja on lauantaisin klo 9 alkaen.

Sunnuntait ovat tällä hetkellä keskittyneet sekä kehonpainolla että levytangolla tehtäviin tekniikka valmennuksiin. Jäsenenämme pääset 6 x vuodessa veloituksetta mukaan erilaisiin tekniikka valmennuksiin jotka mahdollistavat harjoittelun kehittymisen myös teknisesti vaikeimmissa suoritteissa.

Harjoittelu

Tullaksesi mukaan toimintaan sinun ei ole välttämätöntä suorittaa peruskurssi. Peruskurssilla käytävillä asioilla varmistetaan viikoittaisilla tunneilla käyvien jäsenten harjoittelun mielekkyys ja turvataan esimerkiksi levytanko liikkeiden turvallisuus ja tekninen osaaminen. Peruskurssille mukaan voi tulla myös jäsen.

Olemme rajanneet yksittäisillä tunneilla olevien henkilöiden määrän 14 hlö/tunti. Tämä on valinta jolla olemme kokeneet että jokaiselle tunnilla olevalle jäsenelle jää valmentajalla aikaa myös tekniikoiden parantamiseen ja kehittymiseen.

Omatoiminen harjoittelija voi tulla myös harjoittelemaan ohjattujen tuntien aikaan huomioiden kuitenkin ohjatulla tunnilla olevien jäsenten työskentely rauhan.