Sunset Barbell And Functional Workout.

MITÄ HARJOITTELU MEILLÄ ON ?

Toiminnallinen harjoittelu on monipuolista vapaillapainoilla, välineillä sekä tietysti kehonpainolla tehtävää monipuolista koko kehon liikuntaa.

Kaikissa ikäluokissa löytyy askel askeleelta haastavampia ja monipuolisempia välineillä tehtäviä liikkeitä, nostoja sekä vaativimpia välineitä. Nuorimmille harrastajille ohjelma tarjoaa hauskaa, enemmän kehon painolla tehtävää liikuntaa, yksinkertaisilla välineillä ja kehitysvaihetta tukevilla liikkeillä. Siitä onkin mukava kehittyä ikäluokissa ylöspäin ja miksipä ei vaikka osallistua kilpailuihin jos se tuntuu omalta jutulta.

Yhdessä liikkuminen tulisi olla hauskaa. Sosiaalinen kanssakäyminen kehittyy yhdessä harjoitellessa ja saamme uusia ystäviä. Valmentajat huolehtivat että kukaan ei jää harjoittelussa yksin tai ryhmän ulkopuolelle.

Tiloistamme löydät monipuolisen välineistön kokonaisvaltaiseen harjoitteluun.

Seuran valmentajina ja ohjelmien suunnittelijoina meillä toimivat:

Emmi Kapanen

Senja Markkanen

Jukka Podduikin

Katja Podduikin

Jani Miettinen

Jussi Rissanen

Venla Hartikainen

Uusi harrastaja

Hei uusi harrastaja!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kasvavaan joukkoomme! 

Tarjoamme ensimmäisen harjoituskerran veloituksetta. Näin ollen saat tulla tutustumaan ilman minkäänlaisia sitoumuksia. Olethan tutustumiskerroista meihin yhteydessä etukäteen.  Tutustumiskerran jälkeen voit halutessasi liittyä jäseneksemme! 

 

Syyskausi on elokuusta joulukuuhun 

Kevätkausi tammikuusta toukokuuhun 

Kesä-heinäkuu on leiri/kurssimuotoista toimintaa

 

Maksut

Saat laskun sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Lasku tulee HOLVI palvelun kautta, tarkastathan myös roskapostisi.

Seuran liittymismaksu on 35€/vuosi, joka sisältää seuraan liittymisen sekä 4x vuodessa ilmestyvän uutislehden sekä 2x vuodessa seuran hyvinvointitapahtuman. 

 

Jäsenmaksumme on 35€/kk, kuukauden irtisanomisajalla.  

Junior 8-10 v.

Keho kehittyy valtavaa vauhtia ja motoristen taitojen kehittäminen on merkittävän tärkeää! Tuemme ja autamme sinua kehittymään upeaksi nuoreksi jolle liikunta on osa arkea!

Kohotetaan kuntoasi, parannetaan suorituskykyäsi ja kasvatetaan samalla henkistä vahvuuttasi hyvässä ryhmähengessä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Palvelukokonaisuudessamme huomioimme sinut yksilönä, sekä osana ryhmää.

Nuoret 11-13 v.

Nuoren sosiaalisten taitojen kehittäminen yhdessä tasapainon ja lihasten kanssa on avain asemassa!

Tuemme ja autamme sinua kehittämään kehoasi tasapuolisesti ja sopivan haastavasti! Liikunta olisi hyvä olla osa arkea!

Kohotetaan kuntoasi, parannetaan suorituskykyäsi ja kasvatetaan samalla henkistä vahvuuttasi hyvässä ryhmähengessä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Palvelukokonaisuudessamme huomioimme sinut yksilönä, sekä osana ryhmää.

Nuoret 14-16 v.

Tässä ryhmässä pääsemme jo kiinni haastavampiin liikkeisiin ja välineisiin!

Lihakset ja keho kehittyvät tässä iässä merkittävästi ja asiat joita teet nyt kehon hyvinvoinnin eteen kantavat hedelmää pitkälle tulevaisuuteen!

Tuemme ja autamme sinua kehittymään upeaksi nuoreksi aikuiseksi jolle liikunta on osa arkea!

Kohotetaan kuntoasi, parannetaan suorituskykyäsi ja kasvatetaan samalla henkistä vahvuuttasi hyvässä ryhmähengessä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Palvelukokonaisuudessamme huomioimme sinut yksilönä, sekä osana ryhmää.

SUNSET BARBELL AND FUNCTIONAL WORKOUT ry

( SBAFW lyhenne )

Seuratoiminnan aloittaminen omaksi osakseen Sunset TL Oy palveluita kirkaustui vuoden 2021 aikana ja hihat laitettiin heilumaan vuoden 2022 alussa. Huhtikuun alusta 2022 on rekisteröity seura PRH sekä Suomen painonnostoliiton jäsenseuraksi.

Nuorten sekä junioreiden harrastaminen pitää olla mahdollista kaikille. Yhdistyksen toiminnan kautta on mahdollista toimia nuorten hyvinvoinnin eteen helpommin kuin normaalin yritystoiminnan kautta. Tämä oli yhtenä merkittävänä asiana seuran perustamista ajatellen. Toinen merkittävä asia seuran perustamiselle on toiminnallisen harjoittelun kilpaurheilu muoto joka on ottamassa globaalisti isoa askelta eteenpäin ja seuratoiminnan kautta pystymme tietysti valmentamaan, mutta myös osallistumaan valmennettavien henkilöiden kanssa Suomen toiminnallisen harjoittelun SM-kilpailuhin.

Jo ennen seuran perustamista aloitimme nuorille (10-15  v) toiminnallisen harjoittelun ohjattujen harjoitusten pitämisen. Perustavana toiminta ajatuksena on nuorten harjoittelu mahdollisuuksien lisääminen kustannustehokkaasti, niin että kaikilla nuorilla on mahdollisuus harrastaa ja liikkua.

Seuratoiminnan käynnistämisen myötä toiminta laajenee ja kasvaa monipuoliseen juniori ja nuorten kokonaisuuteen useammassa eri ikäluokassa. Ikäluokilla pyritään pelkästään huomioimaan ikäryhmien osaamisen ja kehittymisen kautta tulevat haasteet ja kehitysvaiheet joka muodostaa itse harjoitteluun erilaisia haasteita jotka tulee huomioida.

Lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan toimintaamme! Tule ihmeessä nuoren kanssa tutustumaan paikan päälle tekemiseemme !